Kami merupakan sebuah syarikat Perunding Kewangan Bebas yang berpengalaman luas dalam pengurusan dan perkhidmatan Bank Rakyat Personal Loan ataupun Pembiayaan Peribadi Sektor Awam (kakitangan kerajaan dan syarikat GLC sahaja).

Kenapa anda patut menggunakan perkhidmatan kami?

  1. Para perunding yang berpengalaman – Perunding-perunding kami terdiri dari para graduan yang mempunyai lebih 7 tahun pengalaman dalam industri perbankan dan kewangan. Dan kebanyakan daripada mereka pernah bekerja di bank-bank tempatan dan atarabangsa sebelum menjadi perunding bebas.
  2. Perkhidmatan professional dan cemerlang – Perkhidmatan profesional kami meliputi segalanya dari perundingan, penilaian, pelaksanaan dan sokongan. Kepakaran luas para perunding kami, digabungkan dengan pengalaman kolektif kami, membolehkan kami memberikan perkhidmatan yang terbaik
  3. Kerahsiaan Data Peribadi dijamin – Kami mengambil berat tentang hak privasi anda. Segala maklumat permohonan anda akan dilindungi kerahsiaan dan keselamatannya mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 dan Akta Bank dan Institusi-Instiusi Kewangan 1989.

Kami akan menguruskan permohonan Bank Rakyat Personal Loan atau Pembiayaan Peribadi (kakitangan kerajaan dan syarikat GLC sahaja) anda dan akan mengenakan caj perkhidmatan setelah Pembiayaan Peribadi anda diluluskan oleh institusi-institusi kewangan, bank atau koperasi dibawah panel kami.

Sebagai pemohon anda tidak perlu membayar sebarang wang pendahuluan (upfront payment) kepada pihak kami.

Jika anda berminat sila isi Borang Pra-Pemeriksaan kami. Klik disini!

atau

Sila Like Facebook page Bank Rakyat Personal Loan disini!